Kvinde der har fået frækt lingeri som gave

Frækt og flot lingeri der kan gives som gave

Frækt lingeri er populært både hos mænd og kvinder. Kvinder kan godt lide at føle sig sexede og flotte, og mænd kan godt lide at se på det flotte lingeri. Der findes mange forskellige former for frækt lingeri, der passer til enhver kvinde.

Der findes BH’er i mange former og farver, trusser med mere eller mindre stof. Der findes korsetter, små natkjoler. Der findes lingeri i net, lingeri i alle regnbuens farver og lingeri der er gennemsigtigt.

Det er helt op til dig og din partner, hvad I finder mest sexet. Det handler om alt fra udseende til duft, og her får du noget inspiration.

Lingeri som gave

Hvis du skal ud og købe noget lækkert lingeri til din kone eller kæreste, er det vigtigt at du ikke kun tænker på hvad du synes er lækkert.

Faktisk er det meget vigtigere at vælge noget lingeri som din partner vil føle sig lækker i. Selv det frækkeste, mest sexede lingeri kan hurtigt miste dets effekt hvis den der bærer det, ikke føler sig tilpas i det.

Hvis du har en kæreste eller kone der måske er mere kurvet, vil hun nok ikke føle sig sexet i lingeri med masse af tynde tråde på kryds og tværs af kroppen. Du skal også tænke på farverne på lingeriet.

Mange tænker måske hurtigt på den røde sexede farve som et oplagt valg, men faktisk viser det sig at de fleste kvinder foretrækker sort undertøj.

Du skal også tænke på om det er meningen din partner kun skal have det frække lingeri på hjemme i soveværelset, eller om det er mere sexet at hun har det på mens i er ude og spise, og ”pakke” det ud når i kommer hjem.

Hvis lingeriet skal på under tøjet, er du nødt til at tænke på at det skal være forholdsvist behageligt. Samtidig kan der ikke være alt for mange frynser, sløjfer og blonder. Disse vil nemlig være tydelige og ikke særlig pæne under tøjet.

En hel oplevelse

Når du skal føle dig rigtig lækker, er det vigtigt at tænke på hele pakken. Lækkert lingeri, flot tøj, lækre smykker og selvfølgelig også en lækker parfume.

Mange kvinder har forskellige dufte hjemme på badeværelset. En til hverdag, en til fest og hvorfor så ikke også have en duft til når du skal føle dig rigtig sexet.

Hvilken duft der får dig til at føle dig mest sexet er svært at sige, det er nemlig meget forskelligt hvilken duft vi hver især finder sexet. Derfor er den bedste ide måske at gå ind i en Matas og prøve at dufte til en masse forskellige dufte.

Du kan også medbringe din mand, og finde en duft han finder rigtig tiltrækkende. Vi kender det jo alle sammen, når vi går forbi en tilfældig person på gaden, og deres duft bare fanger os.

Det kan gøre en kæmpestor forskel i hvor tiltrukket vi føler os af et andet menneske.

Find flere eksempler på flot og frækt lingeri lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 24 = 28