Blog

Selvom en seng bruges til andet at sove i, må det gerne være en god seng

En seng er noget, der bruges til mange forskellige ting. Først og fremmest er det det møbler, der sørger for, at vi får sovet godt igennem om natten, så vi har energi og overskud til de ting, som den efterfølgende dag byder på. Men det er også her vi lader op generelt og slapper af for eksempel med en god film eller en bog.

Læs mere Selvom en seng bruges til andet at sove i, må det gerne være en god seng

4 ting du bør have i dit soveværelse, som kan være med til at bevare gnisten i parforholdet

I en travl hverdag kan det være svært at bevare gnisten i et parforhold. Men I kan selv gøre meget til, at intimiteten og sexlysten til hinanden bliver ved med at være til stede i soveværelset. Det handler om at indrette soveværelset, så det er hyggeligt og godt at være intime i. Læs mere herunder, hvilke ting du som minimum bør have i dit soveværelse.

Læs mere 4 ting du bør have i dit soveværelse, som kan være med til at bevare gnisten i parforholdet

Sådan overrasker du din mand på en sjov og fræk måde

Skal der lægges op til et frækt forspil, trænger din mand til et vink med en vognstang eller til en fræk overraskelse, eller har du selv brug for lidt opmærksomhed? Uanset hvad, så læs med herunder, og tag udfordringen op – hvis du tør. Din mand vil helt sikkert elske det.

Læs mere Sådan overrasker du din mand på en sjov og fræk måde

Find frækt lingeri i de forskellige sexshops

Er du på udkig efter noget frækt lingeri? Lingeri kan ofte være løsningen, hvis du oplever, at dit parforhold er gået lidt i stå, og det derfor trænger til at blive piftet en smule op. Når man ifører sig noget frækt og pænt lingeri, er det nemlig en god måde at vise sin kærlighed på overfor sin partner.

Læs mere Find frækt lingeri i de forskellige sexshops