Blog

5 tips til en hot date

Online dating er populært som aldrig før. Måske er du allerede godt i gang med at date på forskellige dating apps og sites, måske overvejer du det kraftigt. Lever du singlelivet, så kan det en gang imellem være rart med lidt bekræftelse og der kan datingplatformene være en relevant mulighed.

Læs mere 5 tips til en hot date

To tips til hvordan du kan få gnisten tilbage i parforholdet

To tips til hvordan du kan få gnisten tilbage i parforholdet “You can’t start a fire without a spark”. Sådan synder Bruce Springsteen på sit nummer “Dancing In The Dark”. Det er vise ord, må man sige. Dét at starte en ild og i første omgang bare holde liv i gnisten, er ikke altid lige let. En travl hverdag kombineret med rutiner, vaner og en fast base, kan medføre, at man begynder at tage det hele lidt for givet.

Læs mere To tips til hvordan du kan få gnisten tilbage i parforholdet

Selvom en seng bruges til andet at sove i, må det gerne være en god seng

En seng er noget, der bruges til mange forskellige ting. Først og fremmest er det det møbler, der sørger for, at vi får sovet godt igennem om natten, så vi har energi og overskud til de ting, som den efterfølgende dag byder på. Men det er også her vi lader op generelt og slapper af for eksempel med en god film eller en bog.

Læs mere Selvom en seng bruges til andet at sove i, må det gerne være en god seng

4 ting du bør have i dit soveværelse, som kan være med til at bevare gnisten i parforholdet

I en travl hverdag kan det være svært at bevare gnisten i et parforhold. Men I kan selv gøre meget til, at intimiteten og sexlysten til hinanden bliver ved med at være til stede i soveværelset. Det handler om at indrette soveværelset, så det er hyggeligt og godt at være intime i. Læs mere herunder, hvilke ting du som minimum bør have i dit soveværelse.

Læs mere 4 ting du bør have i dit soveværelse, som kan være med til at bevare gnisten i parforholdet