To tips til hvordan du kan få gnisten tilbage i parforholdet

To tips til hvordan du kan få gnisten tilbage i parforholdet “You can’t start a fire without a spark”. Sådan synder Bruce Springsteen på sit nummer “Dancing In The Dark”. Det er vise ord, må man sige. Dét at starte en ild og i første omgang bare holde liv i gnisten, er ikke altid lige let. En travl hverdag kombineret med rutiner, vaner og en fast base, kan medføre, at man begynder at tage det hele lidt for givet.

Dét er noget, der kan ske for alle, men er ikke desto mindre “farligt” for fremtidsudsigterne. For hvis det hele bliver lidt for trygt og rutinepræget, kan det, selvom det umiddelbart er positivt, altså føre noget mindre godt med sig, nemlig en gnist, der er på vej til at blive slukket.

Dét at du læser denne artikel, er heldigvis et tegn på, at det ikke er for sent. Der er håb forude for dem, der ønsker at arbejde med deres svage sider.

Man kan hurtigt fejlagtigt konkludere af ovenstående, at man ikke må føle sig tryg i sit parforhold, og ikke have rutiner. Dét er altså IKKE det, vi mener. Så er det slået fast. For det er nok stort set umuligt at have et velfungerende parforhold, der ikke er præget af tryghed og en vis portion rutiner. 

Parforhold, der ikke fungerer, har sandsynligvis både præget af mindre tryghed og færre rutiner, og om det er fordi parforholdet ikke kører som det skal, eller om parforholdet ikke kører som det skal grundet manglende tryghed og -rutiner, er svært at spå om. Men uanset hvad, er det nok ikke mindre tryghed og ingen rutiner, du skal stræbe efter.

Med dét sagt kan det være godt, nogle gange at ryste rutine-posen, så det netop ikke bliver alt for ensformigt og kedeligt, og så det ikke går ud over gnisten i forholdet.

Ét af de områder af forholdet, der er mest effektivt at bryde vaner og rutiner er i sexlivet.

For lad os bare være ærlige: sexlivet i parforholdet kan hurtigt blive ensformigt og rutinepræget, hvilket desværre kan gå ud over gnisten i forholdet.

Prøver man at skabe noget mere variation i sit sexliv, kan det gøre sexlivet meget sjovere, og dermed også øge chancerne for at få gnisten tilbage.

Men hvordan kan man så gøre op med rutiner og vaner i sexlivet? Udover at udforske nye stillinger, kan frækt legetøj også være en positiv tilføjelse.

Men hvilke typer sexlegetøj passer så til par? Vi giver dig her 2 bud, som forhåbentlig kan føre noget inspiration med sig.

Kæmpe dildo – kæmpe nydelse

Ja, du læste rigtigt nok: kæmpe dildo – kæmpe nydelse! Det er selvfølgelig ikke garanteret, at det vil være en nydelse for jer, men da det er et dét mere vovet valg af frækt legetøj, er det også noget, der kan ryste rutine-posen dét mere.

Hvad er mere frækt end noget, der bryder grænser og fører én ud på ukendt territorium, og som måske er lidt “beskidt” og “forbudt”?

Har man ikke prøvet at have sex med frækt legetøj, kan en kæmpe dildo være et stort spring. Men det er måske netop derfor, at det vil være så meget mere stimulerende for sanser og lyster.

Det kan være sådan noget som en kæmpe dildo, der kan hjælpe jer med at få gnisten tilbage og skabe lidt spænding i en ellers ensformig hverdag og sexliv.

Frækt lingeri kan gøre forskellen

Når hverdag har været præget af de samme rutiner i lang tid og gnisten i forholdet er på retur, kan det være godt at gå efter at skabe lidt variation og spænding i sexlivet.

En måde at føre jer mere sammen og genskabe intimiteten, kan være gennem nyt og frækt lingeri. Et lidt mere konservativt og klassisk valg i forhold til ovenstående tip om en kæmpe dildo.

Der findes mange forskellige farver og typer af frækt lingeri på markedet. Ved at vælge det, som du synes bedst om, og som du tror din partner også vil blive tændt af, kan det være med til at bringe noget uprøvet og varieret ind i jeres sexliv, hvilket, ligesom en kæmpe dildo, kan hjælpe jer til at få godt gang i gnisten igen.

Vi håber at ovenstående har sået nogle inspirations-frø. Om det så bliver en kæmpe dildo, noget nyt, frækt lingeri, eller noget helt andet, er jo noget, du eller I vælger. Det vigtigste er, at det er noget, der giver lidt spænding og afveksling.