Sexet kvinde i lingeri

Strip for din bedre halvdel i frækt lingeri eller bestil en professionel

Det er ikke nogen hemmelighed, at mænd elsker et frækt stripshow. Hvis du vil pirre din bedre halvdel, kan du derfor med fordel arrangere et frækt stripshow, som helt sikkert vil slå benene væk under ham. Se her, hvordan du stripper for kæresten.

Hvis du virkelig vil pirre manden i dit liv, kan du med fordel arrangere et stripshow for ham. Der er ikke noget, mænd bedre kan lide, end et frækt stripshow – særligt ikke, hvis det er kvinden i hans liv, der udfolder sig.

Er du i tvivl om, hvordan du arrangerer et frækt og intimt stripshow for din kæreste, følger her en række gode råd. Det hele handler om at sætte den rigtige stemning og tage dig selv seriøst, så det ikke ender med en imitation af et stripshow.

Vælg den rigtige musik

Det første, du bør gøre, er at vælge den musik, du vil strippe til. Du kan strippe til alle former for musik, men det er naturligvis en god idé at vælge noget forførende musik med en god rytme, som du kan danse til.

Musikken må gerne være langsom, men ikke for langsom. Det er en god idé at vælge noget musik, som du kan tage tøjet til langsomt – og du må gerne vælge mere end ét nummer, så du ikke pludselig løber tør for musik.

Vælg det rigtige tøj

Hvis du ikke har det rigtige tøj på, vil stripshowet formentlig falde til jorden. Du skal derfor ikke starte i dit joggingtøj, hvis du planlægger at forføre ham. I stedet bør du klæde dig i noget tøj, som du føler dig sexet i, og som du nemt kan tage af.

Stiletter med tynde hæle, selvsiddende nylonstrømper og lækkert lingeri er alfa-omega, når du skal strippe. Du skal føle dig sexet i det, og det kan derfor være en god idé at finde noget tøj, som sidder godt på dig og pirrer din kæreste.

Hyr en stripper

Hvis du ikke selv er komfortabel med at strippe, kan du hyre en professionel stripper til at tage sig af det. Det kan hurtigt blive ukomfortabelt, hvis du ikke selv er tryg ved det, så derfor skal du virkelig vide, at du ikke bliver jaloux, hvis du vælger denne løsning.

Lej stripper i Århus, eller hvor du er bosiddende, hvis du vil give ham en fræk oplevelse, men gør det kun, hvis du selv er tryg ved det. Det er formentlig en bedre løsning, hvis du selv kan gøre det – eller hyre en stripper i anledning af en fødselsdag eller lignende.