Tips når du skal vælge sexet undertøj

Hvis du gerne vil overraske din mand med noget sexet undertøj, eller hvis du gerne bare vil forkæle dig selv, så er det en god ide at du har styr på hvilket lingeri der passer bedst til din kropstype.

Specielt hvis du køber lingeri online, da du derfor ikke kan se det på. Der findes mange forskellige typer af lingeri og med god grund, der er nemlig noget lingeri der passer til nogle kropstyper, og noget andet der passer til nogen andre. Lige meget hvilken kropstype du har, så er der noget der vil fremhæve dine allerbedste sider.

Pærefacon:

En pærefacon er kendetegnet ved en gennemsnitlig barm, en gennemsnitlig talje og en flot fyldig bagdel.

Hvis du er ejeren af en pæreformet krop, så bør du gå efter noget der fremhæver din barm, og skjuler eventuelle deller. En babydoll er et godt bud. En babydoll er en bøjle-BH der går ud i en kort fræk kjole. Hvis du har pærefacon er denne type lingeri perfekt til dig.

Den fremhæver din barm og skjuler eventuelle ekstra sidedeller og håndtag. Samtidig vil din mand stadig kunne fornemme kurven fra din bagdel under kjolens tynde stof. Du kan få dem i masser af forskellige former, med og uden blonder og mere eller mindre gennemsigtige. Herunder kan du enten være helt nøgen, eller bære et par frække blondetrusser.

Æblefacon:

En æblefacon krop er kendetegnet ved en lille barm, en fyldig talje og en lille til gennemsnitlig bagdel.

Hvis du er ejeren af denne kropstype, bør du gå efter noget der markere din talje. Det kunne eksempelvis være en chemiser. En chemiser er en slags underkjole.

Sammen med den kan du bruge en hofteholder der virkelig sætter fokus på din talje. Under den gennemsigtige chemiser kan du bruge en forførende g-streng der viser din flotte bagdel frem.

Timeglas:

Timeglas er kendetegnet ved en fyldig barm, en smal talje og en fyldig bagdel. En af de mest ikoniske timeglaskroppe tilhørte Marilyn Monroe.

Mange vil nok sige at timeglasfaconen er den ”nemmeste” at klæde på. Det meste passer nemlig til dig hvis du har denne kropstype. Hvis du gerne vil fremhæve din hvepsetalje, så kan et korset eller corsage hjælpe dig godt på vej. Det vil samtidig også løfte din barm og give dig en tydelig kavalergang.

Plus size:

En plus size krop er kendetegnet ved en fyldig talje, en fyldig bagdel og fyldige bryster.

Hvis du passer i denne kategori, så gælder det om at vise dine flotte fyldige former frem når du vælger sexet undersøj. Vælg lingeri med dybe udskæringer der fremhæver din kavalergang.

Når du skal vælge underdel kan det være en god ide at gå efter noget med et højt snit der får dine ben til at se lange og flotte ud, og fremhæver hoftebenet. Samtidig kan et højt snit forhindre en delle der ”hænger” ud over trussekanten. Du kan også gå efter en corsage der giver dig ekstra talje, samtidig med at fokus også trækkes mod din fyldige kavalergang.