Kærligt par

4 sikre tips til hvordan du nemt forfører din kæreste

Er det ved at være tid til, at du forkæler din kæreste lidt ekstra? Og vil du gerne overraske ham med noget, han med sikkerhed ikke forventer?

Så kan det være, at du lige nu leder efter det, du gerne vil forkæle ham med, og netop derfor bør du tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig for at forføre ham en smule. For selvom I har været kærester længe, er det stadig vigtigt at holde liv i gnisten.

Så få herunder 4 råd til, hvordan du forfører ham blandt andet med lidt hjælp fra en blog om kosmetik og sundhed.

1. Gør lidt ekstra ud af dig selv

For det første bør du gøre lidt ekstra ud af dig selv. Det betyder, at det måske er lige præcis denne dag, du skal tage lidt ekstra make-up på, du skal sætte dit hår pænere, og du skal trække i det frække undertøj og den smukke kjole.

Måske skal du også sætte prikken over i’et ved at hoppe i de høje sko, således han for alvor kan se, at der er noget under opsejling. Han vil elske det.

Vil du gå all-in, så kan du også sørge for at du har noget frækt lingeri på som det inderste lag tøj. Så er du forberedt på en date hvor i går hele vejen.

2. Vejen til en mands hjerte, går gennem hans mave

For det andet er det ikke nok, at du gør noget ud af dig selv. Vi ved jo alle, at vejen til en mands hjerte går gennem hans mave, og det er netop derfor, at du også bør sørge for at have et lækkert måltid mad klar.

Det kan for eksempel være hans livret, for det er med sikkerhed også noget, han vil sætte pris på. Sørg også for et par stearinlys på bordet, en god flaske vin til og i det hele taget et veldækket bord, der også er med til at vise, at du har gjort en ekstra indsats for at overraske ham.

3. Forkæl ham med en god omgang massage

For det tredje bør du også forkæle ham lidt ekstra. Det er for eksempel noget, du kan gøre ved at sørge for en lækker dessert, der blandt andet består af en god omgang massage.

Efter en hård dag vil han helt sikkert sætte pris på at få en god omgang skuldermassage, der kan få ham til at slappe helt af og bare nyde at være i dit selskab.

Hav derfor den gode olie og en fed creme klar, så det sikres, at du giver ham den absolut bedste oplevelse med den massage, du giver ham.

4. Slut det hele af i soveværelset

Sidst men ikke mindst kan det være, at du skal toppe din forførelse med endnu en omgang forkælelse. Det kan derfor være, at du bør give ham en gave – noget der venter på ham efter maden og den gode massage.

Det kan med fordel være noget, der har at gøre med at afsløre det lækre lingeri, som du har taget på, og derfor kan det være, du skal tage ham i hånden og føre ham med ind jeres soveværelse.