Par på date

5 tips til en hot date

Online dating er populært som aldrig før. Måske er du allerede godt i gang med at date på forskellige dating apps og sites, måske overvejer du det kraftigt. Lever du singlelivet, så kan det en gang imellem være rart med lidt bekræftelse og der kan datingplatformene være en relevant mulighed.

Hvad enten du allerede har gang i en flirt med en eller flere og snart skal på date, eller du måske allerede har aftalt at skulle på en fysisk date, så får du her nogle gode tips.

Hvad definerer en god date? Det er meget individuelt og kommer helt an på, hvilke typer personer man er. Nogle mennesker er til den mere galante og romantiske date. Andre går direkte videre til næste fase.

Uanset hvad dating-planene er mellem dig og din date, så er det meget godt at have lidt inspiration til den specielle dag. Hvad enten det er en fræk date eller en mere old-fashioned-way-date.

1. Vis dit hjem frem

En god måde at lære hinanden at kende på, er selvfølgelig ved at vise din date dit hjem. Du kan eksempelvis lave god mad eller bestille take-away.

Server gerne lidt bobler eller vin for din date og tænd nogle stearinlys og lad aftenen føre til det ene eller det andet.

2. Fræk date derhjemme

Hvis du og din date allerede ved, at det bliver en fræk date I skal have så giver det selvfølgelig også mening at være hjemme ved dig.

Måske kender du allerede din date i forvejen og så kan du måske overveje at købe lidt frækt lingeri i gave, eller noget andet sjovt i kan hygge jer med på den frække date.

3. Sådan finder du en hot date

Hvis du stadig er på jagt efter en date og derved ikke har direkte planlagt den fysiske date endnu, så kan du tjekke scor.dk ud.

Måske er du på jagt efter en date som er klar på et åbent forhold eller måske er det faktisk den eneste ene du søger. Du kan oprette en gratis profil på scor.dk, så hvad venter du på?

4. Romantikeren

Vil du gerne give din date den mest eventyrlige dag eller aften, så kan du jo invitere vedkommende på en overdådig middag med mange retter og lækker vin til. Forkæl din date med flotte blomster og vis dig fra den mere elegante side.

5. Casual date

En date behøver slet ikke være så fancy, du kan jo nøjes med at invitere din date på en god kop kaffe på en bænk f.eks. Pizza og øl går også i nogles hjerter, så der er rigeligt med muligheder. En gåtur i det fri er også et godt bud.