Frækt par

6 intime gaver I som par kan give hinanden

Hvem elsker ikke at få en intim gave, der lægger op til fræk kvalitetstid med partneren? Forkæl din kæreste eller ægtefælle med en intim gave, der sætter lidt fut i sexlivet eller bare giver jer ny inspiration. Bliv her på siden og få konkrete forslag til gaver.

Det er en gave, der viser din partner, at du gerne vil bruge tid sammen med ham eller hende, og alene det kan skabe en god stemning. Men selvom den gode intention er der, kan det være svært at finde en passende gave. Derfor er det en god idé at finde inspiration til gaveidéer. Husk også at skabe en god stemning, når du skal give gaven. 

6 intime gaveidéer til din partner

Bliv inspireret til at finde en intim gave til din partner i forslagene herunder.

En vibrator

Blandt det store udvalg af sexlegetøj til par kan du vælge en vibrator. Den fås i alle prisklasser og i mange forskellige design. Måske tænker du, at den kun er sjov for kvinden, men du kan også få vibratorer, der er designet til mænd og vibratorer, der er designet til par.

Et sæt sexet undertøj

Hvis du vil købe undertøj til din dame, bør du selvfølgelig undersøge, hvilken størrelse hun bruger. Det kan du gøre ved at kigge størrelsen i noget af det undertøj, hun har liggende i lingeriskuffen, eller når det hænger på tørresnoren. Vil du købe undertøjet til dig selv for at glæde manden, så går du sjældent galt i byen med sorte blonder.

Lækker massageolie

En omgang massage er ren luksus for kroppen, og så kan det hurtigt udvikle sig til noget frækt, hvis lysten opstår. Sæt en alarm på 10 minutter, så I kan skiftes til at give hinanden. På den måde får I begge noget ud af det.

Skønhedsbehandling

Giv din partner den ultimative forkælelse. Måske trænger hun/han til en behandling af huden. Det kan også være hun/han kunne tænke sig at prøve permanent hårfjerning med laser. Overvej, hvad der vil være en god gave til netop din partner.

Frækt spil

Der findes forskellige spil med diverse frække forslag til, hvad I kan/skal gøre ved hinanden. Det er en god måde at få prøvet nye ting, uden at I behøver finde på tingene selv.

Udlev en fantasi

Måske har din partner altid drømt om at få besøg af den frække sygeplejerske eller den dominerende pilot? Køb et frækt kostume, og udlev fantasien. I kan varme op til daten med et glas vin og en let middag og forførende rollespil.

Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!