Nøgen kvinde på sengen

Sådan overrasker du din mand på en sjov og fræk måde

Skal der lægges op til et frækt forspil, trænger din mand til et vink med en vognstang eller til en fræk overraskelse, eller har du selv brug for lidt opmærksomhed? Uanset hvad, så læs med herunder, og tag udfordringen op – hvis du tør. Din mand vil helt sikkert elske det.

Der er flere måder du kan give din mand en sjov og fræk overraskelse på. Det vil muligvis – eller garanteret – lægge op til noget bagefter, men det blander vi os ikke i. Vi giver dig bare idéerne og muligheden. Men sørg nu for, at I er alene hjemme, og at døren er låst, ellers kan det godt gå hen at blive pinligt.

I evakostume eller andet kostume

Lad håndklædet falde, når du kommer ud af badet, og vis dig for ham, som Gud har skabt dig. Det skal nok få ham til at miste både mund og mæle.

Synes du ikke det er grænseoverskridende nok, kan du komme ind i stuen fuldt påklædt, start et æggende musiknummer, og strip for ham i takt til musikken. Uanset hvad han foretager sig, skal du nok få ham ledt på andre – frække – tanker.

Du kan også lade morgenkåben falde og have noget virkeligt sexet undertøj på. Undertøj som giver plads til, at fantasien kommer på overarbejde. Selvom han har set dig nøgen før, så går han med garanti ikke af vejen for at fjerne en spændende indpakning.

Du kan finde alt det frække lingeri, du overhovedet kan ønske dig på https://temptations.dk/vare-kategori/til-kvinder/fraekt-lingeri/.

Har din mand altid ønsket sig sygeplejerskesex? Sex med lærerinden eller stuepigen? Eller med stewardessen måske? Så find kostumet frem, der opfylder hans drømme. Tag det på, og vims igennem stuen, og vift med stetoskopet, pegepinden eller fjerkosten, eller bed ham spænde sikkerhedsselen, for nu kommer der kraftig turbulens.

Frem med det svære skyts

Elsker du og din mand sexlegetøj og at eksperimentere? Så har I måske allerede ét eller flere stykker fjernstyret sexlegetøj. Enten et, der kan styres med en fjernbetjening eller med en app på smartphonen.

Det kan være en vibrator, der stimulerer klitoris eller en til indvortes brug – som f.eks. et æg. Sæt vibratoren på plads. Gå forbi din mand, når han ser fodbold, spiller PS eller hvad han nu interesserer sig for, og læg fjernbetjeningen foran ham, eller find appen på hans smartphone, og åbn den. Det er et vink med en vognstang han nok skal forstå.

Rigtig god fornøjelse!